Илси-стил 08 ЕООД

Нашите услуги

Всички клиенти получават професионално обслужване на високо ниво. С любов към детайла

ИЛСИ-стил 08 ЕООД

Услугата, която Илси-стил 08 ЕООД предлагат, е комплексна и включва следните елементи: проектиране, вземане на размери, производство, доставка, монтаж и демонтаж, гаранция и сервиз. Всички клиенти получават професионално обслужване на високо ниво. С любов към детайла

Начин на обработка чрез елоксация.

Алуминиевите профили са подлагат на процес, наречен елоксация. В резултат се получава слой, който е второто най-твърдо вещество след диаманта. По тази причина елоксацията се прилага с цел максимална защита на материала. Естетическото ѝ приложение е свързано с оцветяването му. Този процес прави алуминия устойчив на корозия и абразия. По повърхността на профила не се задържат замърсявания, а цветът е устойчив на външни влияния.

Предимство е, че след елоксация структурата на алуминия продължава да е видима. Полученото чрез електрохимичния процес анодно покрие става част от метала, но порестата му структура дава възможност за вторични промени, в това число оцветяване. Най-често слоят е диелектрик с дебелина 5-20 µm.

СУБЛИМАЦИЯ НА АЛУМИНИЕВИТЕ ПАРАПЕТИ

Сублимацията е процес за нанасяне на декоративни покрития върху повърхността на алуминия. Популярни са дървесните ефекти и т.нар. фантазии. Целта при сублимацията се постига чрез използване на специален филм, чрез който дървесните шарки се пренасят върху метала. От трансферния филм се изработва джоб, в който се поставя профилът или детайлът с нанесена вече върху него прахова база. С помощта на вакуум помпа въздухът от джоба се изсмуква така, че трансферният филм да прилепне, след което отново се изпича в пещ при температура от 190⁰С. Суровите материали за този процес включват няколко бази и филми. Комбинирането им води до получаване на различни дизайнерски решения.

Стенни алуминиеви парапети

Илси-стил 08 ЕООД

Алуминиеви парапети със стъкло

Илси-стил 08 ЕООД

Алуминиеви парапети пред позорци

Илси-стил 08 ЕООД

Алуминиеви парапети с хоризонтален пълнеж

Алуминиеви парапети с вертикален пълнеж